Jump to content


Do you want up to date information about Scleroderma? Check out our Medical pages at www.sclero.org for all your Scleroderma questions!


Photo

Is It Just Me?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 bookworm

bookworm

    Silver Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 292 posts
  • Location:Texas

Posted 16 November 2006 - 08:22 AM

Am I the only one who is having trouble with the new forums? I'll be typing along and, suddenly, my post will just disappear. Then a box will come up telling me it's a moderated forum and to wait a minute. I suppose that means my post has been sent on, unfinished.

#2 Sweet

Sweet

    Platinum Member

  • ISN Support Specialists
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,890 posts

Posted 16 November 2006 - 08:33 AM

I haven't had any problems, but it sounds like you might be hitting the send buttom when you don't mean too. It will then be sent off for the moderator to approve.

Hopefully someone with a bit more knowledge of this will answer your post.

Keep trying!

Sweet/ Pam

Warm and gentle hugs,

Pamela
ISN Support Specialist
International Scleroderma Network (ISN)

#3 Heidi

Heidi

    Gold Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 573 posts

Posted 16 November 2006 - 08:42 AM

Hi Mary,

I am sorry you are having trouble. I have found that when I am using my laptop, sometimes that happens to me. I think it is because the cursor is resting on the send button and I don't even realize it. So, now I just make sure the pointer/cursor is no where near the bottom of the message box while I type.

Warm wishes,
Heidi